Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Fiala nemá žádné pravomoci. Logicky tak nemůže být za nic zodpovědný.

0 0
možnosti
JN

Fiala hodně nahlas řval, že jsou roušky nanic. Je fakt, že to měl Babiš ignorovat, ale Fiala si hraje na spasitele, i když má velkou zásluhu na odložení přísných opatření. Nemám dobrý pocit z představy, že se opozice dostane do vlády.

2 0
možnosti
PC

Prymulovou prioritou už dávno není (byla-li vůbec někdy!) odbornost, ale jen a jen byznys! Vždycky šel přes mrtvoly a jde i nadále.

Je velmi ostudné a dosti vypovídající, že se jedinec s tolika průšvihy vůbec mohl stát ministrem, který bezuzdně velí celé zemi a totálně ničí ji a její občany.

A to se mluví o tom, že bude nadále poradcem krizového štábu - místo toho, aby skončil v propadlišti dějin.

5 1
možnosti

A mohl byste nějak konkrétněji?

0 0
možnosti
RK

Prymula nedostal bezpečnostní prověrku ani na nejnižší stupeň důvěrné. Proč asi?

4 0
možnosti

To je zvláštní, zejména když roky působil v armádě.

0 0
možnosti
LJ

Prymula je jistě odborníkem, bohužel je i kšeftařem, což nejde dohromady. Je dobře, že skončil.

9 0
možnosti
RK

Autor má nejspíš pravdu. Ale kdyby byla spravedlnost slepá a měřila každmu stejně, Prymula by si zasloužil jen pořádnou pokutu, aby ho bolela. Nikdo jiný by kvůli jednomu porušení předpisu a navíc prvnímu prokázanému vyhozen z práce rozhodně nebyl. A Prymula schytal mnohem tvrdší trest, než by schytali všichni ostatní z velké části proto, že dělal nepopulární opatření. Toť ještě k tomu argumentu, že Babiš je populista. Důkaz co se stane, když někdo populista není a dělá, co je nutné.

3 0
možnosti
PR

P31a50v70e26l 28R33y18š38k58a

24. 10. 2020 9:40

Zdravotní krizi to bohužel nevyřeší. To je krutá pravda. Pokud na post ministra nastoupí někdo kdo půjde politicky na ruku Babišovi a zároveň vyhoví části národa, že jsou vlastně veškerá opatření zbytečná tak nás koncem roku čekají smutné vánoce.

2 0
možnosti
Foto

Nicméně to říká cosi o jeho odborných znalostech.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1564x
Pracovník IT, se zájmem o zahraničněbezpečnostní politiku, armádu, historii, sci-fi/fantasy literaturu, jakož i chování lidí v obtížných situacích.

Seznam rubrik