Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Libore prominte, ale vas otec se asi obraci v hrobe.

1 0
možnosti

Nevím, táta byl nejdřív hodně prozápadní, bombardování Jugoslávie to obrátilo o 180 stupňů, umím si představit jak to že by s ním útok Ruska na Ukrajinu nehnul, tak to že by došlo k dalšímu obratu o 180 stupnů. Ať tak nebo tak, úsudek si o dění musí nakonec udělat každý sám, tak jako se zabýval bezpečnostní politikou a vojenstvím táta, tak se jím (taktéž laicky a víceméně pro vlastní zájem) zabývám já, a můj závěr je v současné době ten, že pohádky o útoku dvou obrněných transportérů na Ruskou federaci, případně pohádky o tom jak se Ukrajina, ze tří stran obklíčená Ruskou armádou, rozhodla ostřelovat školky, nemůže brát vážně nikdo kdo o bezpečnostních záležitostech přibližně něco tuší a zachoval si dosud přibližné zbytky zdravého rozumu.

Pokud by byl v oblasti skutečný konflikt a Rusko měl zájem na jeho řešení, tak by nebylo od začátku do konce vetovalo oddělení bojujících stran mírovými jednotkami OSN. Tak jako vydíralo Rusko Ukrajinu před rokem 2014 a Janukovičovým podpisem obchodní válkou za jednání s Evropskou unií, tak mu zde šlo pouze o destabilizaci ukrajiny a šikanování aby dělala co se Putinovi zlíbí. Téměř jediný důvod proč může mít Rusko důvod považovat západ za hrozbu je skutečnost že se vydalo cestou totality a některým jeho sousedům se zpátky do totality nechce. Pokud se Rusko zbaví Putlera a reálně zdemokratizuje, tak klidně ať pak taky vstoupí do NATO.

0 0
možnosti
Foto

Rusko mělo raketovými útoky na ukrajinská letiště zničit protivzdušnou ochranu země. Podle mapy zásahů byla raketami napadena i letiště na západě Ukrajiny, tudíž bylo dost času na jejich zničení. Podobné útoky se dějí i proti Izraeli, ale ten dokáže rakety zničit ještě za letu, takže nenadělají škodu. Je mi tě líto, Ukrajino.

0 1
možnosti

Vy jste neuvěřitelný. Vy asi budete mít stejnou výšku jako Putin, jak jste to definoval v jiném článku a stejné hadí oči.

Včera jste zlehčoval vpád do Donbasu, kritizoval pana Kroupu a ostatní, že se toleruje jeden názor, chtěl jste se sázet, že nedojde k invazi až ke Kyjevu a najednou jste otočil jak korouhvička ve větru, píšete o Putinovi jako o skrčkovi, litujete Ukrajinu.......

Vy jste přesně ten vzorek bezpáteřnosti a neuvěřitelného pokrytectví, který definuje tu českou rudou kolonu, SPD (Pitomio, který najednou varuje před uprchlickou vlnou do ČR a zvýšením kriminality v ČR), chcípáky ze psa (kampak se poděli Janeček, který tweetoval situaci na ukrajině).

6 0
možnosti
Foto

Jsem zvědav, co nám sdělí pan prezident.

A že by si sypal popel na hlavu, moc nevěřím.

4 0
možnosti
Foto

Začínám věřit tomu, že Putin je dost velký šílenec na to, aby použil jaderné zbraně.

5 0
možnosti
Foto

Ještě, že nás ve škole naučili, jak na atomový hřib reagovat. Rychle ulehnout a s hlavou vždy směrem od místa výbuchu.

0 0
možnosti
Foto

Po zkušenostech z dob dávno minulých i současných by měla být nezvratným kritériem na funkci hlavy u všech států světa výška kandidátů. Limit bych viděl kolem 180 cm. Jak se k moci dostane skrček, smrdí to průšvihem.

4 0
možnosti

Občas si skrček pomáhá tím, že chodí po špičkách...

https://www.youtube.com/watch?v=lY6lHjZjYXE

1 0
možnosti

Je třeba sejmout Putlera.

1 0
možnosti
  • Počet článků 6
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1564x
Pracovník IT, se zájmem o zahraničněbezpečnostní politiku, armádu, historii, sci-fi/fantasy literaturu, jakož i chování lidí v obtížných situacích.

Seznam rubrik