Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vy jste optimista, když počítáte, že Putin bude jednat se Zelenským - znamenalo by to totiž, že uznává svoji neschopnost porazit ukrajinskou armádu a že jedná s neonacistou a narkomanem...To mi psychologicky nedává smysl. Spíš ted Rusové zesílí invazi. Zatím je to takové laškování.

2 0
možnosti
VV

Mozna je i treti varianta, Ze bude zablokovan i ten rusky pristup ke SWIFT a dalsi sankce a rusky krvavy pes bude nucen stahnout ohon mezi nohy. Rusti oligerchove ho svrhnou a pokud nezknci jako car Mikulas, upadne v ulne zapomeni.

Ale to je asi jen me zbozne prani.

0 0
možnosti
JS

Myslím, že existuje třetí varianta. Neutralita Ukrajiny, ovšem nejsem si jistý, že to Putinovi bude stačit. Putin ztratil svou agresí, ztratila i EU, získaly pouze USA.

0 0
možnosti

Neutralita může znamenat různé věci, ovšem Rusové mluvili o demilitarizaci Ukrajiny. To moc dohromady s Neutralitou nejde.

2 0
možnosti
MB

Problém Ruska je stále stejný. Země je předurčena k blahobytu. Neděje se. Kreml ví, jeho ekonomika malá a země chudá. Putin se vydal cestou strašení. Země bez spojenců. přátel. Příklad, Čína vedle rostla. Nezbývá než blok utužovat, Hrát ekonomické druhé housle a kompenzovat si to vojenskými výboji.

Výsledky Vladimiroviče, jsou strašné. Země mu vymírá, porodnost se nekoná. Kopec problémů, reformy zdravotní a důchodová. Nespokojenost s posunutím věku, na 65 let. Jinde normální tam nenormální. Věk dožití, zejména u mužů. Je o 15 let nižší! Řešení dobré. Ty nejlepší, mladé pošle zabít. Všechno jenom proto, aby 69 letý vůdce, sám nějakou budoucnost měl. Šílené, tragikomické :-)

4 0
možnosti
JT

J37i64r46i 46T22i78c97h92y

26. 2. 2022 19:29

Japonsko ma take nizkou porodnost, populace se snizuje, ale emigranty nebere, stale prosperuje.

Bida v Rusku je takova, ze mnozi obyvatele Apalacskych hor a nebo v zapadlejsich castech Aljasky by se radovaly, kdyby v takove bide zili.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1564x
Pracovník IT, se zájmem o zahraničněbezpečnostní politiku, armádu, historii, sci-fi/fantasy literaturu, jakož i chování lidí v obtížných situacích.

Seznam rubrik